I en tid der mange av oss er opptatt av sommeravslutninger, snur IT-arena på flisa og inviterer alle medlemmer i Drammens Næringslivsforening og IT-arena til en sommeråpning med fokus på innovasjon. Litt fingermat og noe godt i glasset blir det også!

TID: 18. juni kl 14-17

STED:  La Vida Tapas Revolucion.

PÅMELDING: http://www.dnf.no/medlem/aktivitetsregistrering/0/679/0/0

Skynd deg – begrenset antall plasser!

PRIS: Gratis for medlemmer av IT-arena og Drammens Næringslivsforening

Tema for dagen er «Teknologi som Innovasjonsfaktor». Hovedforedragsholder er Espen Andersen, førsteammanuensis ved BI, som også vil komme inn på temaet «Teknologiforståelse for ledere». Gitt at over halvparten av all innovasjon handler om å bruke teknologi på en ny måte, er det vesentlig for ledere på alle nivåer å kunne snakke om teknologi og med teknologer på en enkel og lettfattelig måte. Det er kanskje enklere enn du tror?

Om Espen Andersen:

Espen Andersen, Førsteamanuensis ved BI og populær foredragsholder.


Førsteamanuensis Espen Andersen foreleser på Masternivå ved BI om teknologi og strategi, og er opptatt av case-undervisning, teknologiutvikling, strategi og konkurranse innen fly-, media-, programvare, transport- og telekommunikasjonsbransjen – for å nevne noe. Espen er nestleder i Foreningen Digitalt Personvern, og styremedlem i Masterstudies, og skriver både en engelsk og en norsk blogg (www.tversover.com).

Program:
14.00 – Dørene åpnes
14.10 – Velkommen v/Henning Sund, Styreleder IT-Arena
14.15 – «Teknologi som innovasjonsfaktor» v/Espen Andersen
Ca 15.15 – Spørsmål og Svar
15.15 – 17.30: Mingling, noe godt å drikke og litt fingermat

NB! Husk påmelding på http://www.dnf.no/medlem/aktivitetsregistrering/0/679/0/0